Till vår nya webshop
Senaste Nytt!
Kundinformation
    läs mer >>

Böcker om Ayur-Veda

...på svenska

Skapa din hälsa med Ayur-Veda - Maivor Stigengreen

Skapa din hälsa med Ayur-Veda - Maivor StigengreenBoken är lättläst och inspirerande för dig som vill bli mer delaktig i ditt eget välbefinnande både fysiskt, känslomässigt, andligt och mentalt. Lev ditt liv - inte andras!

Oavsett om det är första boken du läser om Ayur-Veda eller om du redan kan en hel del, kommer du att få nya aha-upplevelser.

Boken är skriven så att du lätt ska förstå det konkreta i Ayur-Veda och kunna använda det direkt. Du får också en inblick i det som ligger bortom ordens och intellektets begränsade områden. Upptäck de spännande mellanrummen, som innehåller alla möjligheter till förändring och utveckling. En bok du återvänder till.

190 sidor, inbunden.

Några kommentarer från läsarna:

"Boken är så innehållsrik och glädjerik. Framför allt så tillåtande. Inga förbud och pekpinnar. Boken inger lust."

"När jag nu läst den på nytt börjar jag ana även det som tydligen står mellan raderna. Jag är så tacksam för alla praktiska råd."

"Beskrivningen av de fyra stegen i en förändringsprocess och mellanrummets betydelse var en av flera viktiga insikter."

Maivor Stigengreen har arbetat med naturmedicinska metoder sedan 1980 och studerat Ayur-Veda i flera länder f ör olika lärare sedan 1985. Hon undervisar i Ayur-Veda sedan 1988.

Klicka på boktiteln ovan så ser du innehållsförteckningen och kan läsa första kapitlet.

Maivors bok på norska: Ayurveda - Ansvar for egen helse.

Boken kan beställas från Ayurveda i Fredriksstad på ayurveda@epost.no eller
tel +47 4760 0585 mobil, Inger Marie Gjersöe, som även är norsk representant för andra ayurvedaprodukter.

Maivors bok på tyska: Ayurveda: Die eigene Gesundheit stärken.

Boken kan beställas från Ayur-Veda i Markaryd hide("order","Maivors bok på tyska: Ayurveda: Die eigene Gesundheit stärken") order@ayur-veda.se, tel 0433-10490. Du kan också beställa den direkt från Wissner Verlag, www.wissner.com eller tel +49 (0)821 259 890.

Maivors bok på lettiska: Esi vesels, dzivojot saskana ar Ajurvedu.

Kan beställas på madris@apollo.lv

Slump elle Slump eller Mirakel?
Varför råkaSynkronicitet - en gudomlig lek att ta på allvar.

Slump elle Slump eller Mirakel? Varför läser du om denna bok just nu? Hur fann den den dig? Är det verkligen bara en slump? Jag utgår från från att det inte är en tillfällighet, utan att du håller på att bli mer medveten om det perfekt synkronicerade nätverk av händelser som dagligen äger rum.
Boken innehåller dels små enkla episoder, dels mera omfattande upplevelser ur mitt och andras liv. De kan ha börjat med tecken i en dröm, en intuitiv förnimmelse eller plötsligt varit ett faktum till synes utan förvarning eller förklaring. Ofta märkliga sammanträffanden som blivit meningsfulla och till glädje för flera, när vi delat med oss av dem.

Är du beredd att se ännu fler vardagsmirakel i ditt liv? Läs boken och iaktta vad som sker. Du kan sannolikt våga lita mer på din intuition och agera mer spontant även på små signaler och göra det med ökad glädje och tillit.

Evas frestelser, livets goda - Eva Stormöga

En vegetarisk kokbok anpassad till nordiska förhållanden. Eva ger nya infallsvinklar och inspiration, alternativ och kombinationer jag tidigare inte kommit på.

Utmärkt också för den som är ovan vid att äta och laga vegetarisk mat. Exempel på hur du kan anpassa pålägget på mackan efter årstiderna. Introduktion till Ayurveda och ayurvedisk syn på mat och viktproblem samt hur du balanserar Vata, Pitta, Kapha.

Många färgfoton. Över 100 sidor, ca 180 recept och menyförslag.

Ayurveda för kropp och själ - Eva Sanner och Peter Ljungsberg

En välskriven bok som passar både som introduktion och för dig som redan är bekant med Ayurveda. Hur du fastställer kroppstyp (dosha) och obalanser och många exempel på hur man förebygger och kommer till rätta med problem. Hur livsstilsförändringar kan öka ditt välbefinnande och höja livskvaliteten.

Inbunden, 158 sidor.

Böcker av Deepak Chopra

Observera att vi inte säljer någon av dem längre, sök dem på bibliotek eller antikvariat

Dr Deepak Chopra är endokrinolog och f d chefsläkare på New England Memorial Hospital i Stoneham, Massachusetts. Sedan över 10 år arbetar han med att sammanföra västerländsk och österländsk visdom. Han förestår The Chopra Center for Well Being i La Jolla, Kalifornien, USA.

Perfekt Hälsa

Denna klassiker från 1989. Du kan få en ny medvetenhet om sambandet mellan kropp och själ. Det omfattar kost, meditation och fysisk träning och låter dig upptäcka hur du kan övervinna kroppens skenbara begränsningar - och uppnå perfekt hälsa. 320 sidor, pocket.

Livets sju an Livets sju andliga lagarLivets sju an Livets sju andliga lagar

En praktisk v En praktisk vägledning att uppfylla sina drömmar. drömmar. En fascinerande, filosofisk, jordnära och och upplyftande bok, med tankeövningar som du kan kan använda dagligen. En bok du har glädje av under under lång tid.
Rekommenderas m y c k e t varmt! 95 sidor, inbunden.

Perfekt MatsmPerfekt matsmältning och andra böcker

Denna bok är se av Deepak Chopra. Sedan länge slut på förlaget och vi har just s och vi har sålt våra sista. Vi vet inget om nytryck.

Sök på antikvariat eller begagnatbokhandeln. Samma gäller böckerna Läkedom för hjärtat, , Fri från missbruk, Rätt vikt och God sömn.

Ayur-Veda AB e -post: info@ayur-veda.se Postgiro: 77 27 96-9
Box 78 Fax: 0433-10492 Bankgiro: 5450-4915
285 22 Markaryd Tel: 0433-10490